V28 och ryggont

Idag har det varit en tuff dag för min rygg.. Haft ganska ont i nedre delen av ryggen då jag ställt mig upp efter att ha suttit ett tag. Är lite orolig att de kan vara någon slags foglossning eller nått. Men ska be Robin massera mig ikväll så kanske de är bättre imorgon!

Idag gick vi in i vecka 28 och shit, jag säger de hela tiden men alltså tiden går faktiskt riktigt fort nu!! Men de är bara bra för längtar så enormt efter lillen. Bebisen ska nu väga ca 1,1kg i början av veckan och va 1,23kg i slutet av veckan. Hon är även hela 34cm lång nu!

I min app stod de att man kunde börja sova lite oroligt om nätterna nu men jag måste säga att för mig är det helt tvärtom. Aldrig sovit så hårt på nätterna som nu, går nästan inte ens upp och kissar (vilket jag gjorde 2 till 4 gånger per natt tidigare). Har även mycket att tacka min helt underbara gravidkudde som jag fyndade på köp & sälj för några veckor sen. Betalade endast 100kr, de kostar typ 1000kr nya så var ett riktigt fynd. Måste verkligen rekommendera en sådan kudde till alla gravida. Det är helt underbart att kunna lägga den mellan benen eller bara ha ett ben på den. Innan jag hade den hittade jag ingen skön sovposition och låg och vred mig hela nätterna.. Men nu slipper jag de problemen! Dock så är den ju typ lika lång som en människa så den tar lite plats i sängen men det är bara mysigt!
Här skriver du lite information om dig kanske, vad din blogg handlar om och något om dig? Skriv vad du vill eller skriv ingenting alls. Kram HannaVic.se

HannaVic logotype