En ledig tisdag

Idag har jag varit ledig, så lyxigt med lediga dagar mitt i veckan. Har hunnit hyfsat mycket idag och sitter just nu i soffan och känner lugnet.


Vi startade dagen med mys i sängen alla 3. Då våra magar började kurra så klev vi upp och åt frukost och busade på. Då det var dags för elsas första sovstund så var det min tur att söva henne. Vi håller just nu på att få bort hennes vagnvägran som hon haft senaste tiden och då sovit inomhus i sängen på dagarna. Så igår började vi kampen. Och idag gick det över förväntan bra!! Så tror inte detta kommer bli några större problem att få henne att sova i vagnen på balkongen om dagarna.

Då hon vaknat så tog vi bussen till stan och hann kika runt i lite butiker. Jag gick sedan mot ett möte som jag funderar på att skriva ett inlägg om någon dag, får se🤔

Sedan vid fyra plockade Julia upp oss och joinade oss på middag och stannade en stund. Då hon åkt så åkte även Robin iväg för att fiska. Så jag och Elsa har myst hela kvällen. Vi har dammsugat, vikt tvätt (jag har vikt & hon kastat runt kläderna), vi har läst böcker, busat i tältet och avslutningsvis borstat tänderna och sagt godnatt. Även nattsövningen är jobbig nu.. problemet är att hon har sån fruktansvärd separationsångest och skulle nog allra helst vilja att jag låg i spjälsängen med henne. Men så fort denna period är över så ska vi börja lära henne att somna själv utan att vi ska behöva sitta bredvid halvt hängandes i sängen i ca 30minuter!

Då hon somnat så passade jag på att skura lägenheten och sen platta håret och måla naglarna. Imorgon jobbar jag och efter jobbet så ska vi ut på stadsfesten, alltså vi på jobbet. Även fredag ska jag & Robin ut på stadsfesten, vi har barnvakt och har bjudit hem kompisar så det lär bli en supertrevlig kväll!

Nä, slutbabblat! Nu ska jag packa klart allt till imorgon sen sova för det väntas en lååång dag imorgon. Kraaam


Här skriver du lite information om dig kanske, vad din blogg handlar om och något om dig? Skriv vad du vill eller skriv ingenting alls. Kram HannaVic.se

HannaVic logotype