Vecka 24 (23+0)


Idag gick vi in i ytterligare en ny vecka och jag hinner knappt med. Tiden bara springer iväg!! Men nu är bebisen hela 28cm lång och väger som ett smörpaket ungefär! 

Jag tycker väl att jag mår hyfsat ok. Dock har jag väldigt svårt att sova så nätterna är jobbiga just nu..
Har ilningar i hela bäckenet och även ont i typ alla organ. Förstår ju att allt ska anpassa sig och lämna plats åt bebisen men det gör ont och hittar ingen skön position att ligga i. Har funderat på att införskaffa mig en gravidkudde att sova med men ska först prova ta ett täcke och forma som jag kan använda och ligga mot. Sen har jag fått tillbaka nästäppan som jag hade kring v.18.. Och det värsta jag vet är att andas med munnen när jag ska sova. Det hela slutar med att jag måste dricka hela tiden för man blir ju törstig av det och tack vare det så är jag kissnödig och går på toa typ en gång i timmen.

Men annars så haha... Lite huvudvärk under dagarna men det funkar! Hoppas jag får en bra natt inatt med mer sömn då jag jobbar hela dagen imorgon!

Godnatt och kram på er alla!

Här skriver du lite information om dig kanske, vad din blogg handlar om och något om dig? Skriv vad du vill eller skriv ingenting alls. Kram HannaVic.se

HannaVic logotype