En underbar helg i bilder

I fredags umgicks jag med Jessica & Seth, vi handlade, hängde på favoritavdelningen på kappahl (newbiekläderna!!), promenerade och snackade om allt. På kvällen anslöt våra gubbar och vi åt hemmagjorda älgfärshamburgare, mums! Åt maten till hockeyn och när de små somnat så spelade vi med andra ord och skrattade så magen värkte. Underbara vänner!



Igår, lördag, så hängde jag och Elsa med min mamma. Åkte på klädbytardag där jag gjorde några fynd men inget wow direkt. En sväng förbi mormor hann vi med innan vi åkte hem och började fixa oss inför att gå på Melodifestivalen. Då Robin slutat jobbet fick han ta över Elsa medans jag och mamma for på mello. Väldigt trevligt och mycket roligare att se det live.


Idag, söndag, så startade vi dagen med en promenad vid 10 tiden och sedan fick Elsa åka lite pulka medans vi njöt i solen med kaffe och macka. Sedan styrde vi mot badhuset för att äta lunch och bada. Precis då vi var klara mötte jag issa & Levis där, typiskt att barnen inte hann få leka lite tillsammans! Just nu i skrivande stund sover Elsa i vagnen och vi sitter än en gång i solen på bron och bara njuter. Laddar kropparna med d-vitamin och har vi tur så kanske ansiktet får sig en omgång färg.


Ikväll blir det mys med Robin som jobbar idag, farmen och häng i soffan innan vi startar en ny vecka som bland annat innehåller 2 dagar jobb för min del, spännande!

Här skriver du lite information om dig kanske, vad din blogg handlar om och något om dig? Skriv vad du vill eller skriv ingenting alls. Kram HannaVic.se

HannaVic logotype