Bvc, 3h sömn & cykelpremiär

Så var sist mammalediga dagen över.. haft en jättebra dag och hunnit extremt mycket!! Startade dagen med att Elsa sov till 9!! Jag var ju vaken vid typ 8 så låg och kikade på henne, hihi. Sen tog vi bilen mot bvc.

Idag vägde hon 7940g så nu är hon tillbaka på sin egen kurva. Vår bvc sköterska var även chockad över hur snabb Elsa är i utvecklingen. Hon trodde att om en månad går hon med stöd, spännande!!

Efter bvc åkte vi hemåt och Elsa fick ta sin första nap, blev ju förskjuten pga bvc och hennes sovmorgon. Detta resulterade i att hon sov 3h!!! Under dessa timmar hann jag putsa fönstrerna, dammsuga, skura, tvätta sängkläderna, äta lunch, sminka mig, och hänga i soffan med älsklingen.

Då hon vaknat åkte vi till Robins morfar och firade han som fyllt år. Skjutsade sedan hem Robin som skulle jobba och jag å Elsa åkte vidare till mamma. Fixade klart cykelsadeln och premiärcyklade. Elsa var helt såld på detta. Kommer cykla mycket framöver känner jag på mig!! Elsa slocknade i sängen halv nio och då kom lina förbi. Vi tog en kopp te och hann snacka om i princip allt knäppt vi hunnit med i tonåren. Livet är allt kul ibland alltså!

Imorgon vankas jobb.. blandade känslor om det hela men det ska nog bli bra detta!

Här skriver du lite information om dig kanske, vad din blogg handlar om och något om dig? Skriv vad du vill eller skriv ingenting alls. Kram HannaVic.se

HannaVic logotype