Fredag & tjejhelg

Efter att jag avverkat en kortare jobbvecka så pussade vi farväl till pappan i huset då han i torsdags på självaste födelsedagen packade väskorna och åkte iväg på fisketripp och ska vara borta enda till söndag. 


Fick sedan besök av Maja, vi lagade god middag & dök sedan ner i godisskålen. Tackade henne för de mysiga sällskapet och kröp i säng vid 22 tiden. 

Idag så startade vi dagen med att åka till Leos lekland för att göra av med lite energi tillsammans med Jessica & Seth. Avnjöt en pannkakslunch och åkte sedan hem för att ha en underbart mysig eftermiddag. Elsa sov på balkongen i 2h och då jag plockade in henne så tyckte hon det var så mysigt i soffan så hon slumrade till en stund i min famn och oj som jag längtar efter det!!

Då vi ätit mellanmål och myst klart åkte vi till stan och mötte upp mommi å moffa för en fika på espresso och inhandla lite nödvändigheter till Elsa såsom handskar, mössa, fleecetröja & strumpbyxor. 

Då Elsa valde att sluta sina vackra bruna ögon så satte jag mig framför tvn och avslutade äntligen projekt fjäderlampa som jag påbörjade för typ ett halvår sen.. Nu slötittar jag på idol och tar en godis då och då. Orkar snart inte hålla ögonen öppna så ska krypa i kojs. Imorgon väntas jobb och Elsa får då vara hos mommi.

Här skriver du lite information om dig kanske, vad din blogg handlar om och något om dig? Skriv vad du vill eller skriv ingenting alls. Kram HannaVic.se

HannaVic logotype