Full rulle hela veckan

Denna vecka är och kommer vara väldigt intensiv!!
 
Igår måndag - Jobbade 9-18 efter att ha haft en helt otroligt bra natt, Elsa är äntligen frisk, hon hade feber i nästan 4 dagar efter vaccinet och hon var inte alls sig själv dessa dagar.. Men denna natt så somnade hon kring 20 tiden på kvällen och vaknade första gången för mat klockan 07 (?!) sedan somnade hon om och sov till 10!! Så jag vaknade alltså kring 8 och förstod ingenting, jag smög runt hemma och åkte sedan till jobbet. Efter stängning så stannade vi kvar på jobbet och hade surströmmingsfest, jag har endast ätit suring en gång tidigare och denna gång vågade jag mig på lite mer fisk på mackan, grymt gott var det och kommer absolut ätas fler gånger!

Idag tisdag - startade dagen med att vakna kring 8.30, då sov Elsa fortfarande så jag smög upp gjorde mig frukost och åt den i sängen! Hon vaknade sen kring 9, alltså vilken tjuvsovare hon blivit. Robin passade på att åka och fiska hela denna dag då han inte kommer hinna med det alls resten av veckan. Jag och Elsa busade på här hemma och åkte sen på Leos lekland med min mamma. Där busade vi och käkade lunch. Lämnade av mamma & Elsa hemma hos mamma, Elsa fick sova sitt dagspass där så jag kunde åka hem och städa. Jag hann med att rensa duschavloppet, tvätta massa kläder, vika kläder, fixa massa disk och städa lite här och där. Då Elsa vaknat så åkte vi upp på solbacken för att inhandla gardiner, dessa har jag fixat med ikväll samtidigt som jag lagat matlådor, när jag tillslut var klar med allt så landade jag i soffan framför idol. Grymt produktiv och härlig dag!
 
Imorgon onsdag & på torsdag - jobb väntas.. 10-18 & 9-14. På torsdag tror jag även det väntas dejt med ett gäng saknade morsor & bebisar!
 
Fredag - Ska egentligen jobba 10-18 men ska på begravning av en god gammal vän, så jag kommer inte börja jobba förns 15.00, så blir ett kort pass men om jag känner mig rätt kommer jag vara rätt slut i kropp & knopp efter begravningen. Livet är allt orättvist och man måste verkligen ta vara på varje sekund av detta liv!! På kvällen ska vi ses alla tjejer och även malin som kommer hem till begravningen. Vi ska rå om varandra, äta gott och prata gamla goda minnen.
 
Lördag - Jobbar 10-15 och då jag stängt butiken så ska jag landa hemma och rör mig nog inte i onödan förns nästa vecka börjar om..
 
Är inte livet härligt ändå? Trots att det är full rulle nu så är det ganska härligt med lite rutiner och det finns faktiskt charm i att jobba, man får komma hem till sin fantastiska familj varje dag och mötas av pussar och kramar, och det bästa av allt, man får vara efterlängtad och man får sakna!
 
Min bästabästabästa lilla familj (bild från kroatienresa)
 
 
 
Här skriver du lite information om dig kanske, vad din blogg handlar om och något om dig? Skriv vad du vill eller skriv ingenting alls. Kram HannaVic.se

HannaVic logotype