Nu är det officiellt

Ja, nu har vi alltså gått ut med det på instagram och det är nu officiellt! Känns superskönt att inte behöva hålla det hemligt längre men samtidigt pirrigt på allas reaktioner. 
 
Idag var dessutom en riktigt bra dag!! Igår la vi ett bud på en lägenhet vi verkligen vill ha och idag skrev vi kontrakt!! Så det gick galet fort men säljaren tog emot vårt bud direkt och var nöjd med det. Så i Mars någon gång får vi lägenheten. Vi ska dock renovera så vi flyttar nog inte in förns april. Men helt galet vilken tyngd som föll av mina axlar, nu vet jag att vårt lilla hjärtegryn får växa upp i en trygg och fin lägenhet i ett riktigt bra område.
 
Annars då?
Vi var ju hos barnmorskan igår också. Vi pratade mest om vad jag hade fått för resultat på proverna. Vi fick även tid för ultraljud, så om en månad får vi se det det som befinner sig i min mage för första gången och har vi tur får vi veta könet då, men det är bara om barnmorskan vill säga det och det går att se. Jag fick även veta att det är gratis för mig att fara på eddahallen för att simma, bada och gå vattenjympa så det var ju jätte roligt. Ska försöka komma igång med det så snart jag vågar visa mig i bikini haha.. Sen fick jag även rabatt på att köpa gruppträning på friskis och svettis så det blir att göra det också och gå på gravidjympa. Superskönt att få börja röra på sig!
 
Nu ska vi ut och fira att det är officiellt och att vi fått lägenheten så jag, robin, mamma och pappa ska ut och äta! 
Vi hörs en annan dag. Kram på er alla!
Här skriver du lite information om dig kanske, vad din blogg handlar om och något om dig? Skriv vad du vill eller skriv ingenting alls. Kram HannaVic.se

HannaVic logotype